Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapra mára nem vártam de...

Tegnapra mára nem vártam de két napja barnázok és ma mikor elmentem nagy vc-re akkor pirosas vér jött ki (pár csepp) ez nagy baj? Reménykedhetek még? A ma reggeli tesztem negatív lett (sajnos)

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 21:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
segítsetek légyszi?
2009. aug. 14. 21:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Sajnos menszesz nekem 9 nap késésssel 3 pozítiv teszt után volt így!Sajnálom!
2009. aug. 14. 21:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Mivel elkezdtél barnázni és mára nemvárod,sajnos valószinü nem sikerült ez a honap és a menzidnek az előjele. Persze remény azért mindig van. Ha nem jönne meg rendesen pár nap mulva a reggeli vizeletből tesztelhetsz.Előfordulhat terhesség miért ne,annyi csoda történt itt már,pl :én most 8 hetes terhes vagyok pár napja elkezdtem kicsit barnázni,meg is ijedtünk,/áprilisban volt egy korai vetélésem/irány a korház,ultrahang ott pedig kiderült,hogy minden a legnagyobb rendbe van csak a szervezetem még emlékszik a menzire,most lett volna a következő esedékes honap,1 napig tartott és elmult. Figyeld meddig tart és a mennyiségét is. Hődet nem méred?
2009. aug. 14. 21:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Elsőnek.De akkor ezek szerint babás voltál,csak elvetéltél.
2009. aug. 14. 21:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok igen babás voltam a tüneteim is megvoltak már kiszámítva 5 hetes 5 napos voltam!És idén ez volt a 3-ik!Már egyszerűen nincs kedvem az együttléthez sem mert állandóan azon jár az eszem hogy bárcsak baba lenne belőle!Mint már írtam idén 3-szor történt meg mind 3-szor pozi tesztek meg tünetek utána meg vérzés!Most is azon gondolkodom hogy ha megint így lesz megint elfog menni!Az orvosom meg egy bunkó!Nem hajlandó kivizsgálni leváltom!!!Mert szerintem ez nem normális hogy a 3-ik babámat veszítem el már idén!
2009. aug. 15. 07:29
 6/13 A kérdező kommentje:
barátnőm is igy járt sajnos orvosváltás után meg megmaradt neki a baba csak kicsit kellett odafigyelni rá és összejött. sajnos nekem még nemis volt pozitiv tesztem pedig már nagyon várjuk. kitartást neked
2009. aug. 15. 08:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Ne add fel! Menj el másik orvoshoz és vizsgáltasd ki magad.Nekem ez a második házasságom ,persze az orvosom mindent tud róllam,szerintem nagyon sokat jelent,hogy őszintén lehet vele beszélni a problémákról.Nem biztos,hogy veled van baj,pl nekem azt mondta ha esetleg elmenne most is a baba nagyon ajánl egy sperma vizsgálatot,mert a legtöbb esetbe a sperma minőségével van probláma ezért vannak a vetélések,nálam pl mindent rendbe talált.Remélem most már nem lesz probláma. Gyogyszerrel vitaminokkal szépen helyre lehet hozni.Sok sikert!!!
2009. aug. 15. 08:38
 8/13 A kérdező kommentje:
sajnos spermavizsgálat már volt az kiváló lett volt egy cisztaműtétem oktoberbe de azóta se semmi hormonjaim jók követtük a peteérést is és semmi sajnos. a remény hal meg utoljára
2009. aug. 15. 08:43
 9/13 A kérdező kommentje:
az a furcsa a reggeli hőm tegnap két fokot nőtt.
2009. aug. 15. 08:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor reménykedjünk,hogy mégis baba,hisz menzikór esni szokott nem emelkedni.Szerintem reggeli vizeletből probálj tesztelni,mint irtam ha eddig nem jött meg rendesen csak pecsételés,az jelezhet babát is. Tényleg nem erősödött azóta?
2009. aug. 15. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!