Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17-ére nem várom félidőben...

17-ére nem várom félidőben barnázásom volt most mellfájdalom derékfájás, soha nem barnáztam mensi között lehet babó?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, én úgy tudom, hogy lehet. Ha félidőben barnázol, az pontosan a babát jelzi.
2009. aug. 14. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz babás. De a mellfájdalom és a derékfájás a Te esetedben nem hiszem, hogy a terhesség jele. Ugyanis a beágyazódás nem rögtön a megtermékenyülés után jön létre, és akkor a petesejt még nincs is kapcsolatban a Te szervezetedel.
2009. aug. 14. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

Lehet, de nem lehet azt mondani hogy tuti baba jele! Sokan barnáznak és beleélik magukat hogy baba, majd megjön... Sok más dolog miatt is lehet (hormonprobléma..). De persze baba miatt is előfordulhat. A mellfájdalom és derékfájás pedig teljesen természetes peteérés után azaz menzi előtt, ebből nem lehet biztosra mondani.

Reméljük nem jön meg és akkor egy (pár) + teszttel gazdagodsz!

Minden jót kívánok!

2009. aug. 14. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Ja, várjunk csak! Ha félidőben barnáztál az nem babára utalhat olyankor, hanem tüszőrepedésre! Akkor kellett valószínű együtt lenni! De az egyéb okok ugyan úgy fennállnak!

3. voltam.

2009. aug. 14. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!