Jól értelmezem a hőgörbém? Lehet baba?
Sziasztok!
Egy hónapja elkezdtem hő görbét vezetni, de nem értek a kielemzéshez.
Itt lelehet tölteni a görbém: [link]
Én úgy értelmezem, hogy július 28.-a körül lehetett peteérésem (mert nagyot esett a hőm), és ha sikerült a dolog, akkor augusztus 10.-e körül a beágyazódás (akkor pedig megnőtt a hőm). Peteérés és együttlét után kb. 5 nappal elkezdett fájni a hasam, olyan volt, mintha megakarna jönni, és kb. a tegnapi napig fájt is minden nap, főleg a bal oldalon, ma is fájdogál. Ilyen még sosem volt, mindig csak mensi előtt 1-2 nappal görcsölt a hasam. A ciklusom egyébként normális, 27-28 napos, aug. 18.-ára várom. Hányingerem is van pár napja, és néha a melleimen is érzem, hogy kicsit nagyobbak. De nem húzódnak, nem fájnak. Tegnap délután, és este, illetve ma 2x megmértem napközben a hőm, és 37 felett volt mindegyik mérésnél. Tudom, hogy a reggeli számít, de ilyen még sosem volt, általában 36,4-36,6 szokott a nappali hőm lenni. 2 napja csináltam egy tesztet, de negatív lett, igaz nem reggel csináltam. Talán túl korai volt. Ma már, ahogy a görbén is látni, csökkent a hőm, így most már tényleg nem tudom mi van….Lehet baba? Félek, hogy csak beképzelem. :( Ez (még csak) az 1. hónap, hogy próbálkoztunk
Köszönöm előre is a segítséget és a válaszokat.
Ennél sokkal, de sokkal könnyebben is belinkelhetted volna a görbédet. :-) A lap alján ugyanis ott van a következő mondat:
Ezt a diagramot az alábbi linkkel oszthatod meg másokkal:
Alatta pedig egy link, amit ide be kell másolni, és ennyi.
Ja, a lényeg: Nem egyértelmű számomra sem a görbéd, de azt hiszem, jól értelmezted. :-)
Nem akarlak elkeseríteni, de 28-án nem igazán lehetett peteérésed, vagyis a ciklusod 7-ik napján, mert ez nagyon nagyon korán van, és az egész ciklusodnak rövidebbnek kellene lennie akkor. Egészséges 27-28 napos ciklusnál normál esetben 13-14-ik napon van peteérés.
Egészséges szép görbe, a peteérésed tutira a 16-ik napra tenném, és azért fájt a hasad, mert ovuláltál. Jól látom voltatok is együtt JÓKOR! tehát bármi lehet ebbből! Most azért kell drukkolni, hogy fent maradjon a hőd, és ne essen le a 25-27-ik napon, mert akkor meg fog jönn :( A peteérésedről ovulációs tesztel is megbizonyosodhatsz legközelebb a hővel együtt.
Van egy tuti oldal, itt van egy csomó hőgörbe, és értelmezve is vannak, nézz itt szét bátran, nekem sokat segített, és profi szinten kiműveltem magam (sajna),de legalább tudtam mindent a ciklusomról. Erre jó volt.
Sok sikert!
Üdv:
Egy 29 hetes :)
A remény hal meg utoljára, lényeg hogy a cover line (vonal) fölött maradjon.
Látnád az én babás görbémet......senki meg nem mondta volna hogy abból baba lesz...
Sok sikert!
Üdv: 29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!