Fehér folyás lehet ovuláció?
Figyelt kérdés
Minden oldal szerint ma van ovulációm és ma megjelent a bugyimon egy kicsi fehér sűrű folyás.. lehet hogy ma van peteeres??:)2012. nov. 15. 15:24
1/7 anonim válasza:
nekem akkor van mikor olyan tojásfehérjés szerű....két ujjam közé szinte 5 cm-re ki lehet nyújtani...egy fonalat képez szinte...
több napig van ilyen folyásom..olyan 3 napig...de egy nap van amikor nagyon intenzív és akkor van peteérésem....
neked is nyújtható ? :) nem tom hogy fogalmazzak...:DDDD
2/7 anonim válasza:
Nekem peteéréstől teljesen a pozitív terhesség tesztig volt fehér folyásom..persze nem nagy mennyiségben,de volt :)
Úgyhogy én úgy gondolom,hogy igen,lehet ovuláció :)
15+2 hkm
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor remenykedhetek :-):-)
Boldog baba varast :-):-)
2012. nov. 15. 17:25
5/7 A kérdező kommentje:
Ma is van ilyen feher suru folyasom...nem sok csak egy keveske de akkor is nem szokott iyen lenni..remelem remenykedhetek:-)
2012. nov. 16. 14:56
6/7 anonim válasza:
Hát majd az nemsokára kiderül. :)
7/7 anonim válasza:
Sziasztok, na mi lett a fehér folyásból??? Nekem ugyanez volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!