Ma du-n teszteltem clearblue-val.20 perc után enyhén látszott a második csík. Még csak a 11. napon vagyok peteérés után. Lehetek valóban terhes?
Figyelt kérdés
Csináltam egy másik tesztet, az negatív lett:-(
Lehet ebből még baba. Szúr a petefészkem és fáj a derekam.
2009. aug. 14. 16:26
2/9 anonim válasza:
Lehetsz, de ne vedd tutira. A biztos ha időn belül jelenik meg. Ebből még bármi lehet.
Drukk!
3/9 anonim válasza:
Lehet, de a 20 perc picit sok. Mondjuk még csak a 11. nap, szóval erősödhet is később a második csík is. Remélem fog is! Minden jót neked! Szorítok!
4/9 anonim válasza:
Nekem a 11. napon kezdődött a hányingerem, rá 3 napra pozitívat teszteltem. ( szerintem már akkor poz. lett volna, ha megcsinálom.)
5/9 anonim válasza:
Próbálj ki egy érzékenyebb tesztet, szerintem a Cleablue 25-ös vagy 20-as, nálunk a gyógyszertárban lehet 10-est is kapni. Kérdezz rá. Ha az, akkor tutira mutatja.
Sajna jártam már így én is, és csak szellemcsík volt. Minnél többet tesztelsz, annál biztosabb!
Sok sikert!
6/9 anonim válasza:
A clear blue 50es!
Használj 10est vagy 20ast! Sok sikert:)
7/9 anonim válasza:
ezek a tesztek mennyibe kerűlnek a gyógyszertárban?
9/9 A kérdező kommentje:
Teszteltem úrja de sajnos neg. Ma megyek dokihoz.
2009. aug. 19. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!