11/23 anonim válasza:
Én is látom,találkoztam már a teszteddel... :)...de ez az első kép,amin én is látom.Szorítok!
37 hkm
12/23 anonim válasza:
Szerintem halványan ott van!!!! :-)Várjuk a fejleményeket!
13/23 anonim válasza:
Hát ezen csak 1 csík van. Egy normális pozitív teszt nem ilyen, várd ki az idejét, és akkor!
14/23 anonim válasza:
Szerintem is pozi :))) Halkan gratulalok :))
Azert gondolom,hogy pozitiv,mert nekem ennyi csikocskam sem volt,es az akkor negativ volt,de a tiedben van remeny :)
15/23 anonim válasza:
Látni vélem...:) Szurkolok!!!!
17/23 anonim válasza:
A közeli képen én is látom halványan, a távolin nem. Drukkolok én is, hogy erősödjön.
18/23 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek lanyok!!!! Ez bizony POZITIV!!! :) Csak nem birtam ki es csinaltam egy clearblue digitalisat :)) Koszi mindenkinek!!!
Itt a bizonyitek! :)
2012. nov. 15. 13:40
20/23 anonim válasza:
Nagyon-nagyon gratulálok tiszta szívből! De a dokihoz menéssel még várj olyan 6.hétig! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!