Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek volt peteérésem...

Szerintetek volt peteérésem mikor leesett a hőm? Érzésre éreztem. Mindig a 16-17. nap körül van.

Figyelt kérdés
[link]
2012. nov. 15. 08:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ha még feljebb megy akkor igen meg volt a péd. viszont a gép neked semmit nem fog bejelölni, mert nem az elejétől mérted. ovutesztet is ajánlatos több napig végezni, jobban látod majd a termékeny napokat.
2012. nov. 15. 08:59
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen tudom,több éven keresztül mértem.Igazából csak azért mérem,hogy tudjam mikor fog megjönni.Mert lombikra készülünk és akkor ki tudom számolni hogy kb mikor tudjuk kezdeni.Köszönöm,hogy írtál.
2012. nov. 15. 09:17
 3/18 anonim ***** válasza:
Én inkább azt mondom hogy nem volt még meg! Az előző ciklusod is 33 napos volt tehát,ha mondjuk 14napos a luteális fázisod (ami ugye nem biztos),akkor kb holnapra esik. Tudod gondolom,hogy hány naposak? Én is mindig így akartam számolni ki,azt hogy mikor kezdünk a programot...:) Változó a ciklus hosszad?
2012. nov. 15. 12:18
 4/18 A kérdező kommentje:
28-32-33 így szokott megjönni mikor hogy.Amikor pozi volt az ovuteszt akkor volt ovufájdalmam is.
2012. nov. 15. 13:58
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt már olyan ,hogy 2-3 napig volt pozi az ovu.teszt anno,és ugye az első negatív napon repedt meg a tüsző. Viszont ezt nem tudjuk,hogy valóban másnap negatív volt-e neked. A görbéd alapján meg azért gondoltam ,hogy nem volt meg mert ugye a 36.5 olyan alaphő "gyanús",tehát még nem indult el fölfele igazán(de ugye már ez sem ítélhető meg így pontosan). Az is lehet épp ma hajnalban volt a pé.és holnapra már följebb megy a hő. Nálam többször előfordult,hogy a hő leesése 1-2 nappal a tüszőrepedés elé esett,és nem aznapra. Viszont most már nagyon kíváncsi vagyok,hogy holnap mit mutat a görbéd. Már kezdetek is ha most megjön a mensid?
2012. nov. 15. 14:16
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen a ciklus 2. napján megyek szurira,csak a betegszabi miatt kell tudnom.
2012. nov. 15. 14:21
 7/18 anonim ***** válasza:
Sejtettem ,hogy ezért mert mindig a munka miatt akartam én is matekozni. Aztán persze soha nem úgy jött ki semmi. Amúgy is nehéz a munkával összehozni,hát ha még azt sem tudja az ember pontosan mikor jön meg neki...
2012. nov. 15. 14:50
 8/18 A kérdező kommentje:

Hát igen kedves utolsó egyetértek ezzel:)

A görbém ilyen lett:

[link]

2012. nov. 16. 07:13
 9/18 anonim ***** válasza:
No igen elindult felfele...:),de én ebből még mindig nem tudnék biztosat mondani. Sajnos ,ha a saját görbémhez hasonlítom akkor bármelyik nap lehet a hőleesés óta. Ha összehasonlítod a régebbi görbéiddel,akkor nem tudod kimatekozni??? Mondjuk az enyém közt nincs két egyforma. Azért ki fog az hamarosan rajzolódni :). Talán körül belülre meg is lehet saccolni,hogy mikorra esik a mezeszed. Hanyadik programod lesz?
2012. nov. 16. 08:31
 10/18 A kérdező kommentje:
összehasonlítom majd.első lesz.
2012. nov. 16. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!