Ismeritek ezt a weboldalt?
Figyelt kérdés
En nagyon szeretem, igaz angolul van, de nagyon jo idotoltes :) Lehet szavazni a terhestesztekre, hogy latod e a 2. csikot vagy sem :) Szerintem jo pofa, tudod a hodet is vezetni meg mindent. Wan egy olyan resze is hogy 2Two Week Wait" ez nagyon teteszi, ez a peteeres utani 2 het varas :)2012. nov. 15. 08:18
2/8 anonim válasza:
Mi értelme szavazni a tesztekre???
3/8 A kérdező kommentje:
Te ugytlatszik bal labbal keltel fel ma reggel :))
2012. nov. 15. 08:25
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem, kifejezetten jol indult a napom. Csak nem értem, mi értelme van terhességi tesztekre szavazni.
5/8 anonim válasza:
itt is sokan tesznek fel fotókat tesztekről:-) az egy ilyen oldal:-) megnéztem én is! :-)
6/8 anonim válasza:
Sok ráérő ember van, ez már biztos.
7/8 anonim válasza:
megnéztem :-) jó a szavazás, így legalább látod egyértelműen, hogy milyen százalékban merre dől az arány. Lehetne már magyar oldalom is oylan, hogy hogyan a francba töltsd el azt a két hetet ovu után :-)))
8/8 anonim válasza:
Jó biznisz terhességi tesztet árulni :) Sose fogom megérteni miért kell ennyi tesztet csinálni, ennyire korán, értem én, hogy az ember türelmetlen, és minél hamarabb bizonyosságot akar, de szerintem ettől csak még kínzóbb a várakozás. Senkit nem akartam megsérteni! Mindenkinek pozi tesztet kívánok, aki már nagyon várja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!