Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruációkor vagy előtte...

Menstruációkor vagy előtte való egy héten van peteérés?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Àlt. a ciklus közepén van peteére´s,a 14.nap körül.Van akinek késeöbb van kinek elöbb.Menstruációkor elég csekéj esély van peteére´sre.
2009. aug. 14. 13:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha a hüvelyben 1hétig is elél a sperma és a menstruáció elötti napokban történik egy ovuláció,lesz terhesség?
2009. aug. 14. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Ovuláció?? Az ovuláció a peteérés vége, vagyis a tüszőrepedés. Egy normális 28 napos ciklus úgy néz ki, hogy pl. az első 5 nap menstruáció, 14 napig peteérés, 14. napon ovuláció, majd a 29. napon (ami igazából a köv. ciklus első napja) mensturáció. Egy héttel előtte? Mi van? Kicsit érthetetlen amit kérdezel.
2009. aug. 14. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:

aznap amikor megkapod az az elso nap es onantol szamolsz 14 napot (ez atlag de ettol lehet eltero is) es meg 14 nap a kovetkezo mensiig ez egy atlagos 28napos ciklus.

nekem pl 13 napon volt a peteeresem es 25 napossak a ciklusaim. ez mindenkinel valtozo.

a megtermekenyulesre van 24 orad mert utanna a pete felszivodik a spermium meg atlag 48 orat elnek de kepesek max72 orat eletben maradni erre nagyon kicsi az esely ugyhogy szerintem nem elhettek egy hetet.

2009. aug. 14. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
nem eleg neki egy het hogy megtermekenyuljon a petesejt meg be is agyazodjon hogy letrejon a terhesseg.
2009. aug. 14. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Elsö vagyyok.A sperma nem él 1 hétig.CSak 48 óra.Levegön pedig 2 perc.

Szerintem sürgösen olvass ut´nna az interneten,ha még az iskolában nem tanultátok.Nem tudom hány éves lehetsz,de van mit tanulnod.Nehogy így belevágj valamibe.

2009. aug. 14. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Gumióvszer vagy fogamzásgátló ajánlott ha nem akarsz babát, ne számolgass mert pórul járhatsz.

Ha babatervezés van, akkor középidőt számolj. Ált.:Mensitől mensiig osztva kettő!!!

2009. aug. 14. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!