Menstruációkor vagy előtte való egy héten van peteérés?
aznap amikor megkapod az az elso nap es onantol szamolsz 14 napot (ez atlag de ettol lehet eltero is) es meg 14 nap a kovetkezo mensiig ez egy atlagos 28napos ciklus.
nekem pl 13 napon volt a peteeresem es 25 napossak a ciklusaim. ez mindenkinel valtozo.
a megtermekenyulesre van 24 orad mert utanna a pete felszivodik a spermium meg atlag 48 orat elnek de kepesek max72 orat eletben maradni erre nagyon kicsi az esely ugyhogy szerintem nem elhettek egy hetet.
Elsö vagyyok.A sperma nem él 1 hétig.CSak 48 óra.Levegön pedig 2 perc.
Szerintem sürgösen olvass ut´nna az interneten,ha még az iskolában nem tanultátok.Nem tudom hány éves lehetsz,de van mit tanulnod.Nehogy így belevágj valamibe.
Gumióvszer vagy fogamzásgátló ajánlott ha nem akarsz babát, ne számolgass mert pórul járhatsz.
Ha babatervezés van, akkor középidőt számolj. Ált.:Mensitől mensiig osztva kettő!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!