Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha mindkét petevezetőm átjárha...

Ha mindkét petevezetőm átjárható, és az is volt akkor is van nagyobb esély a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
hormonilag nem voltam oké az most állt helyre most elevitet szedek mert mostmár minden jó.arra vagyok kiváncsi hogy ugye nem volt zárt előtte sem a petevezetőm, és most sincs akkor ugyan olyan esélyem van mint ez előtt a terhességre?Mert azt halottam attól hogy nincs elzáródva még összeszűkülhet és sok nőnek sikerül ez után a terhesség, mert kitágitja.
2009. aug. 14. 12:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon értem. Mi tágítja ki?

Petevezető-átjárhatsági után szokott megugrani a spontán teherbeesés esélye, mert a kontrasztanyag átmossa a petevezetékeket. Ha eddig is átjárható volt, meg most is átjárható, akkor ne izgulj.

2009. aug. 14. 12:08
 2/13 A kérdező kommentje:
a védőnő azt mondta hogy a pete vezeték olyasmi mint egy benzincső, ami össze is mehet kicsit, akkor vagy nem tud vagy nehezen tud átjönni rajta a pete, és ha nincs is elzáródás akkor is könyebben jöhet a baba mert az anyag kitágította
2009. aug. 14. 12:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Milyen anyag? Még mindig nem értem.
2009. aug. 14. 12:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg,fogalmazz kicsit érthetőbben,mert én sem értem,milyen anyag tágít ki?És miért szűkülne be,ha eddig nem volt szűk?

Hogy válaszoljak,a hormonkezelés után ha most minden rendben,elég sok esélyed van a babára.

2009. aug. 14. 12:57
 5/13 A kérdező kommentje:
bocs. átjárhatóságim volt syzerdán, és kontrasztanyagra gondoltam. röntgenesen csinálták az átjárhatósgit
2009. aug. 14. 13:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érted pontosan ezt az egészet. Amire kíváncsi vagy: a hsg után azért könnyebb teherbe esni, mert a kontrasztanyaggal átmosták a petevezetőket. Kitisztult, szabadabb az út.
2009. aug. 14. 13:22
 7/13 A kérdező kommentje:
igen igazad van, de ha eddig is átjárható volt?akkor is szabadabb az út?na erre lennék kiváncsi
2009. aug. 14. 13:25
 8/13 anonim ***** válasza:
hA EDDIG IS ÁTJÁRHATÓ VOLT AKKOR UGYANANNYI AZ ESÉLY.sZERINTEM.
2009. aug. 14. 14:11
 9/13 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztejm mivel ezt a védőnő mondta hogy lehet öszeszűkült.
2009. aug. 14. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja a védőnődnek biztos röntgen tükre van... és ilyen nők lehetnek védőnők? Beszarás..nem hogy bíztatná szegényt...
2009. aug. 14. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!