Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » átjárhatósági után (hsg)...

átjárhatósági után (hsg) mikor éltetek nemi életet először?

Figyelt kérdés
tényleg leet? nekem szerdán volt szombaton?de még érzékeny vagyok ha megyek huzódik, viszont mostlesz peteérésem.
2009. aug. 14. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs vérzésed, akkor nyugodtan megpróbálhatjátok, de csak óvatosan. Arra már nem emlékszem, hogy mi mennyit vártunk utána, de nem sokat, az biztos. Ha most lesz peteérésed, akkor hajrá! Szorítok nektek! Nekem egyébként még hónapokkal utána is lehetett érezni, hogy vmi meg lett bolygatva odabent...
2009. aug. 14. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha én a helyedbe lennék, akkor megpróbálnám a lehető legrövidebb időtartamra lerövidíteni a szexet. Magyarul már csak akkor tennénk be amikor érzi, hogy mindjárt elélvez. Úgy nem olyan kellemetlen.
2009. aug. 14. 13:23
 3/3 A kérdező kommentje:
igen én is igy gondoltam köszi:)
2009. aug. 14. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!