Előfordulhat, hogy egy fennálló terhességet nem mutat ki a terhességi teszt? Konkrétan Clearblue.
az ovu tesztet nem ismerem.
a terhes teszt viszont a hcg szintet mutatja ki. egy nem terhes embernek szinte nulla a hcg szintje. a hcg szint a beágyazódott petesejtöl kezd el nöni, a sejtosztódás miatt. a teszt csak ha már valamennyi hcg van a szervezetedben mutatja ki.szóval a kb 1-2 hete osztodó sejteket mutatja ki. azt hiszem a hcg szint minden másnap a duplájára nö ha terhes vagy.´
korai terheséget lehet nem mutat ki de egy pár hetest már ki kell mutatnia.
Ne streszeld magad!Nekem meg az ovu teszt sem mutatott ki semmit!Az elmaradt mensi utan 1 hettel viszont mar napi 3 + tesztet is produkaltam(reggel es este!)En is nagyon elvoltam kenodve mivel en is tudom,h ovu tesztet lehet joslo tesztnek is hasznalni....
Varj meg par napot es csinald ujra a terhessegi tesztet!Ha semmi meg 2 napot!H nem jon meg a mensid akkor minden OK!
A baratnomnek 11 hetes terhesseget sem mutatott ki,s mivel volt kis mensihez hasonlo folyasa megbizott a tesztben annak ellenere ,h nagyon vartak mar a masodik babat!MOndanom sem kell mekkora volt az orom mikor felkereste a dokijat!MOst meg van 1 egeszseges nagy fia es holnap kereszteljuk!
Ne add fel!
Sok sikert!
Továbbá PCOS esetén szinte mindig pozitív az ovulációs jósteszt mivel emelkedett mennyiségben van a szervezetben LH hormon.Az ovulációs teszt nem az ovulációt mutatja közvetlenül, hanem azt a hormonszintet (LH),
Normál mensesnél lehet vele jósolni csak ne feledjük a hormonok mensi előtt újra megemelkednek a szervezetben euért újra pozi lehet pedig nincs is baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!