Teherbe lehet esni ilyen szoptatás mellett?
Figyelt kérdés
13 hónapos lesz a babám, és még alváshoz szoptatom. Ez azt jelenti, hogy napközben egyszer kb. 10 percet, este is kb. szűk 10 percet. Éjjel max. 2-szer kelünk, akkor is 5-10 percet szoptatom. Nagyon szeretnénk második babát, lehet így esélyünk rá? (az első babám rögtön az első próbálkozásra fogant, most pedig már négy hónapja semmi. A menstruációm egyébként rendszeres.)2009. aug. 13. 20:54
1/3 anonim válasza:
Teherbe lehet esni szoptatás mellett is, csak próbálkozzatok tovább!
2/3 anonim válasza:
Teherbe lehet esni.De nagyok az egyéni eltérések.Az én fiam 18 hónapos.Menzeszem rendes,13 hónapos korától,de peteérésem nincs.Van hasszurka hüvelyi nyák,de peteérés nincs.Hőmérőzöm magam onnan tudom.Pedig én is szeretnék már kistesót.
Én napi kb. 60 percet szotatok.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Utolsó válaszoló, szorítok, hogy neked (is) sikerüljön a második baba hamarosan!
2009. aug. 14. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!