Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek volt az előző...

Szerintetek volt az előző ciklusomban peteérésem?

Figyelt kérdés
[link]
2012. nov. 11. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, a jelölt helyen.
2012. nov. 11. 10:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Írtam e-mailt;)
2012. nov. 11. 11:24
 3/8 anonim válasza:

Most lehet, hogy le leszek pontozva, de szerintem nem volt.

Vagy ha volt is, akkor max. a 21. napon, viszont az akkor az kb. a nullával volt egyenlő.

Doki látott már? Az előző ciklusod is elég hosszú volt.

2012. nov. 11. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Számomra sem annyira egyértelmű, hogy lett volna.
2012. nov. 11. 12:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, látott doki.

Köszi a válaszokat!

2012. nov. 11. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
sajnos nem volt. ez a fránya ciklus.hu behuzza az ovu napját ha kell ha nem. onnan merem ezt állítani, hogy hasonló ciklust vittem a dokimnak és ő is azt mondta, hogy ez semmi nem volt... több ciklusomat nézte át, sajnos abban a hónapban ahol ilyesmi volt a görbém nem volt ovum- ezt ő mondta. ami nekem feltünt, hogy több pozi ovuteszted van, na ez sem semmi, ugyanis az max 2 -3 napig lehet pozi, de egymást követő napokon, nem pedig össze-vissza. olvasd el légyszi a tájékoztatót, mert csak az számít pozinak ha nagyon erős a két csík vagy ha erősebb tesztcsík. aztán lehet van némi hormonproblémád ha valósak az ovutesztek, azzal meg inkább gyorsan dokihoz, mert azt csak ő tudja megmondani. remélem segíettem némit, tudom kicsit hoideg a stílusom, de tényleg jó szándékkal írtam. sok sikert neked!!! :-)
2012. nov. 11. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:

"ehhez hasonló ciklus"

Kedves utolsó!

Ami ehhez csak hasonló, az nem ilyen. A tiéd nyilván nem ilyen volt.

Ez nem egy tipikus ciklus, de a hőmérsékleti szabályoknak megfelelően megvolt az ovuláció.

2012. nov. 11. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is inkább arra hajlok, hogy nem, vagy ha volt is, szerintem is esetleg csak a 25/26. napon, ami viszont tényleg csak pár napos luteális fázist jelent.

Esetleg még 21. nap is szóba jöhet, de akkor meg szinte meg sem emelkedett a hőd 4 napig, és a 3. tesztednek nem kellett volna pozitívnak lennie.

Ami szerintem viszont biztos, hogy a 15. napon nem lehetett szinte semmiképp.

2012. nov. 11. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!