Miért ilyen nehéz annak akinek nem sikerül teherbeesnie? Lelki gondokra gondolok. Hogy lehet ezt feldolgozni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 17:27
1/6 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, egyáltalán fel lehet-e dolgozni. Mikor már fel is adja valaki, egy kicsi remény még mindig él benne. Én így látom...
2/6 anonim válasza:
Szia!Lehet, hogy csak átmenetileg nem sikerül.Ez már biztos, hogy meddő vagy?Mert nővéremet meddővé nyilvánították kb.10 éve, és azóta már két terhessége is volt.Szerintem a reményt soha nem adja fel az ember.Nekünk egy vetélés után egy évet kellett várni, míg teherbe estem, pedig látszólag mindketten egészségesek vagyunk.13 alkalommal borultam ki,és szedett össze a padlóról a férjem a szeretetével és a biztatásával.Nagyon nehéz időszak volt.De végre sikerült.Nagyon fontos, hogy ne akard görcsösen.Szerintem nálunk is ez volt a baj.Csak ezen járt az eszem.Kívánom,hogy szülővé válj.Minden jót!Egy 21 hetes mami.
3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Nekem csak gyógyszerrel tudták meghozni a menzeszemet. Peteérést is gyógyszerrel segítették elő és pont jókor voltunk együtt a párommal és mégsem sikerült. Be is utaltak egy meddőségi klinikára. Én ezt ép ésszel nem tudom felfogni, bele fogok őrülni... A doki csak annyit fűzőtt hozzá, hogy 'Sajnos ez egy ílyen betegség!' (PCO)
2009. aug. 14. 07:41
4/6 anonim válasza:
Ha ez vígasztal kicsit, nekem és a páromnak is minden oké, jókor is voltunk együtt, mégsem sikerül 3. hónapja. Talán orvosi segítséggel minden jóra fordul nálatok. Sok ilyet olvastam, fel a fejjel!:)
5/6 anonim válasza:
Szia! Soha ne add fel és hidd el akkor sikerülni fog!
Sajnos az hogy jókor vagytok együtt még nem jelenti azt, hogy elsőre terhes is leszel, hisz akkor mindenki aki gyereket szeretne egyből terhes lehetne. Csak 25% az esély minden hónapban a teherbeesésre. De PCO val is terhes lehetsz, csak egy picit nehezebb, de ha kezelnek nem lesz semmi gond!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Már 1 éve jártam nődokihoz és a felügyelete mellett történt minden.
2009. aug. 14. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!