Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szex után, ha terhes leszek...

Szex után, ha terhes leszek utána lévő hónapban még meg kell jönnie?

Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy ha szexel például hónap elején, de neked hónap közepén kell megjönnie, akkor az még megjön, és már csak utána nem. Ez igaz, vagy már az sem fog megjönni?

2012. nov. 10. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem fog megjönni.
2012. nov. 10. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem kell. Úgy tudom, ritkán előfordul, de akkor a mennyisége, hossza jóval kevesebb.
2012. nov. 10. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de a biológia nem az erősséged. A terhesség egyik legegyértelműbb jele, hogy nem jön meg a menstruáció, ennek biológiai okai vannak, mégpedig az, hogy a petesejt megtermékenyül, és ezért nincs vérzés.
2012. nov. 10. 19:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye, tudom mit jelent, ezért csodálkoztam amikor elolvastam, de mivel van olyan terhesség is, amikor van vérzés alatta, ezért gondoltam inkább megkérdezem, tudtommal ezért van ez az oldal.
2012. nov. 10. 19:43
 5/8 A kérdező kommentje:
És amúgy köszi a válaszokat. :)
2012. nov. 10. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:

mind a 3 gyerekemnél még volt vérzésem 2-3 hónapig

le is csúsztam mind a 3 alkalommal a 12hetes nyaki redő mérésről....

alapból is 3 napos a ciklusom és kevés ....

szal nem feltétlen a mensi kimaradása a legbiztosabb jele ....

inkább egy teszt és terhességi tünetek

bár nekem az sem volt egyik esetben sem :-P

2012. nov. 10. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Terhesség alatti vérzés soha nem normális.

Vannak kivételek, akiknél előfordul, hogy "megjön", de ez nagyon ritka. A vérzés oka általában inkább vetélés vagy hematóma.

2012. nov. 10. 23:27
 8/8 Mara Acoma ***** válasza:
Nekem is volt vérzésem a kisfiamal, nem is tudtuk hogy babát várok. Kb 5 hónapig rendszeresen! Anyus mondta, neki is szintén volt pár hónapig! Szóval van ellenpélda... És makk egészségesen született a babám.
2012. nov. 11. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!