Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elég öreg vagyok már, de én...

Elég öreg vagyok már, de én eddig úgy számoltam, hogy az első nap amikor megjön, az a ciklus 1. napja, amikor legközelebb megjön, az a 28. nap. Hogy számolunk 28 napot?

Figyelt kérdés
Ezzel szemben a kismama.hu-n beírtam a kezdetét hogy megnézzem a termékeny napokat (ajánlották, annyira nem hiszek benne) és a következő mensit nekem a 29. napra jósolja, amikor 28 napot írtam be átlagos ciklushossznak. Most akkor hogy is van ez?
2008. máj. 23. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

mindig a mensi első napjától számolunk.

Mindent,a ciklust is,és a terhességben a szülés várható idejét is.

Vegyél inkább ovu tesztet,úgy biztosabbra mehetsz.

Sok sikert,üdv

Jól értem,hogy babát szeretnél ugye?

2008. máj. 23. 16:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, babát, de nem nézek már semmit. Eddig rá voltam görcsölve a dologra, mértem a hőm, nyákoztam, éppen ezért egyszer szeretkeztünk a jó időben.. szóval egyelőre szeretjük egymást és bízom :-)
2008. máj. 23. 16:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Jól teszed! Legyetek együtt a pároddal, amikor csak jól esik, ha kicsit tudatosabban szeretnétek, akkor 2-3 naponta.

Sok sikert! :-)

2008. máj. 23. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!