Azoospermiára megoldás, tanácsok és sikertörténet? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Két vizsgálat is azoospermiát mutatott. Tegnap voltam Nyíregyházán, ahol egyenesen donort javasoltak. Semmi egyéb vizsgálatot, vagy alternatívát. Sem genetikai vizsgálat, sem herebiopszia. Nem akarok beletörődni, adjatok kérlek tanácsot, hol folytassam. Debrecenbe egy jó urológus? Vagy egyenesen a Kaáliba? Köszönöm mindenkinek2012. nov. 9. 12:28
11/14 anonim válasza:
sziasztok!!
utolsó hozzászóló! és donort sem akartok?? tudom hülyén hangzik de most én is ettől rettegek ,hogy megcsinálják a biopsziát és nálunk se találnak semmit vagyis csak halottakat! próbáltam eldönteni mi is legyen a donor témával és hát nehéz volt eldönteni de sikerült de most megint kétségeim van akarom-e egyáltalán így babát!! én annyiból szerencsésnek érzem magam,hogy a család és a párom is támogat a donor témába!! de ez a kétség valahol nem hagy nyugodni!! próbáljátok átbeszélni és dűlőre jutni!! tudom nehéz kérdés de nem szabad feladni!! pedig hányszor feladtam már de még küzdök!! próbálom a jó oldalát nézni!!! sok sikert és sok kitartást kívánok nektek!!! egy hasonló helyzetbe levő pár!!
12/14 anonim válasza:
még valami?? ez lemaradt! kérdezném még,hogy csináltak a párodnál genetikát?? ha igen az milyen lett?? mi volt az eredeti gond nála?
13/14 anonim válasza:
A biopsziát mindenképp meg kell csináltatnod, ha elzáródás az oka azt lehet korrigálni, egy bonyolult, és nem minden esetben sikeres műtéttel, ha nem elzáródásos, akkor csak abban reménykedhetsz hogy a bioptátumodban lesz néhány használható spermium. De összességében mindenképp meg kell csináltatnod a biopsziát, e nélkül semmit se tudnak mondani, ahogy írtad is. A műtétre azt fogják mondani, hogy nem vészes, ki lehet bírni stb... De az az igazság, hogy nekem konkértan baromira fájt és életem legvacakabb fél órája volt a műtét, és azóta is hülyét kapok, ha a herémre és arra a konkrét néhány percre gondolok, mivel elkerülni nem fogod tudni, szerintem az altatással jársz a legjobban.
14/14 anonim válasza:
mi a helyzet kérdező,hogy álltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!