Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Na most akkor terhes vagyok?

Na most akkor terhes vagyok?

Figyelt kérdés
lefekudtem a baratommal... Tobb mint 2 hete.... nem vedekeztunk.. ez volt az elso alkalom h nem vedekeztunk... minden olyan gyorsan jott!... (Mar 9 napot kesett a menzeszem) :( de mielott elment volna.. joval elotte kivette... annyi esze meg volt!... a tegnap mar fajt a hasam.. meg a tegnap elott is... nem voltam ugy rosszul.. terhesseg jeleit nem mutattam ... de attol meg lehetek terhes?? vagy csak azert nem jon meg mert ezen gorcsolok?? Segitsetek :(( 17/L
2009. aug. 13. 08:58
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Lehetsz terhes, mivel nem védekeztél. Hajrá a felelősségteljes szexuális élet!
2009. aug. 13. 09:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj tesztet. (Már 9 napja meg kellett volna csinálnod)

A terhességnek nem mindíg vannak tünetei az elején, ez teljesen egyénfüggő.

2009. aug. 13. 09:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Nah jo de a baratom joval elotte kivette!!! akkor is?... es ha mar ereztem hasfajast.. marmint olyat mint amikor masiknap megjon... akkor most ez micsoda?? :((
2009. aug. 13. 09:26
 4/7 Kathrin01 ***** válasza:

Szia, ezt így látatlanban nem tudjuk megmondani, csak ha tesztelsz. Az is lehet, hogy csak az idegességtől késik, de én a helyedben szaladnék a patikába és minden kiderül.

perzse kevesebb az esélye, ha nem élvezett beléd, de nem 0 %. Írd majd meg, hogy mi lett az eredmény.

2009. aug. 13. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Amit csináltatok, az a megszakításos közösülés. 100 nőből, aki így védekezik, 35 egy éven belül teherbe esik az előváladéktól. Példák: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ennyit erről, hogy "15 évesen már érett vagyok a szexre" meg "16 évesen már itt az ideje". Fenéket. A felvilágosításnak lenne itt az ideje. Anyám...

2009. aug. 13. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Így nem tudjuk neked megmondani csinálj egy tesztet és kiderül. Lehet hogy terhes vagy de lehet hogy nem.
2009. aug. 13. 13:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Ok koszi mindenkinek!! csinaltam tesztet!! nem vok Terhes:p
2009. aug. 13. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!