Nittababy kérdése:
Kislányom 20 hónapos semmilyen gyümölcsöt nem hajlandó megenni ti mit adnátok neki helyette?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 20:21
1/8 anonim válasza:
Átérzem... Én tápszert adtam plusz vitaminokat cebiom multi sajna nem tudtam mit csinálni. A tápban sok a vitamin ezért adtam tej helyett.
2/8 anonim válasza:
Én is így vagyok, nem is tudom megemészteni a gyümölcsöt, cukrot, hasgörcsöket kapok tőle. Én a zöldséget, tejterméket szeretem, halat, húst, és kakaó alapú édességeket. A laktóz is nagyon finom számomra, tehát nekem a tej is édesség határozottan.
4/8 anonim válasza:
De, a laktóz egy cukorfajta, amitől édes a tej. Én gyógyszertárban vettem is már porcukor helyett. Fehér por.
5/8 anonim válasza:
Vagy a tejcukor az nem laktóz? Akkor valamit keverek. Szóval arra gondoltam, amire illik az, amit körülírtam.:)
6/8 anonim válasza:
De, az, mert megtaláltam.:)
"A laktóz a tejben található, két gyűrűből (galaktóz és glükóz) álló cukor (diszacharid, "tejcukor")."
7/8 anonim válasza:
Léteznek 100% gyümölcsös kis pépek, amik semmi mást nem tartalmaznak. Pl. ez (de van többféle márka):
Nekem önmagában is kikanalazza a kislányom, de van, hogy kekszdarabokat vagy egyéb gabonát keverek bele. Esetleg natúr joghurtba szoktam még beletenni.
8/8 anonim válasza:
Próbálj meg akkor több zöldséget adni. Nálunk is szezonálisan csak egy gyömülcs a kedvenc, de nem aggódok, rendesen eszik mást is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!