Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 04. 09-12-ig írja a kismama...

Ha 04. 09-12-ig írja a kismama.hu-n, hogy termékeny napjaim vannak (9-10-ig termékeny, és 11,12 nagyon termékeny), akkor ha 13-án voltunk együtt, a legelején nem húztuk fel a gumit, de aztán igen, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2008. máj. 23. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes,de nem értem,hogy te most szeretnél babát vagy sem!Ha nem,akkor vigyázzatok jobban!

Következő menstruáció előtt 2 nappal már csinálhatsz tesztet,akkor majd kiderül!

2008. máj. 23. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha az előváladékba voltak spermiumok, akkor lehetsz, ráadásul a nagyon termékeny nap után volt ez... Ha nem akartok babát, akkor ne kockáztassatok! De szerintem az ilyenek alapján nem jó kiszámítani, hogy mikor védekezzetek és mikor ne!
2008. máj. 23. 10:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem nézegettem a napokat és nem számoltam, nem tudtam, mikor vannak azok a napok, ezt már csak utólag nézetm meg. És melyiknek nagyobb az eséje, ha peteérés előtt vagyunk együtt, vagy utána?
2008. máj. 23. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia elötte is és utána is elvileg két napig én ezt olvastam
2008. máj. 23. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!