Barnás pecsételő vérzésem volt ma, de később még több de ugyan úgy barnás! Mitől?
Figyelt kérdés
Fáj a mellem,fáj a hasam!2012. nov. 6. 18:43
3/8 A kérdező kommentje:
Ma csináltam tesztet,de negatív lett! Nem tudom már mire gondoljak! :(
2012. nov. 6. 18:54
4/8 anonim válasza:
Mikor kéne megjönnie? Lehet, hogy csak egy kis menszi előtti barnázás. Mell és has fájás attól is lehet.
Ha baba projekt van, akkor pedig nagyon figyelj oda a barnázással! Én akkor barnáztam, amikor méhen kívüli terhességem volt :(
5/8 A kérdező kommentje:
tegnap kellett volna! meszi előtt még ilyen barnázásom soha nem volt!
2012. nov. 6. 19:47
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Tesztelni kéne szerintem! Abból is több kiderülne. Lehet ez akár beágyazódásos barnázgatás is, de ha mennyiségre több, az nem biztos, hogy jó.
7/8 A kérdező kommentje:
ma teszteltem,de negatív lett! szerintem korai volt még! nincs olyan sok barnázás..nagyon kevés van,de akkor is félek nehogy valami gond legyen! holnap amúgy megyek dokihoz!
2012. nov. 6. 20:09
8/8 anonim válasza:
Majd írd meg mi volt a dokinál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!