A nemvárt első napján még negatív teszt és 5 nappal később pedig már pozitív?
Ezt azért írtam ki, hogy aki hasonlót tapasztalt, ne csüggedjen feltétlen, és hogy ez egy jó példa arra, hogy nem kell olyan hamar tesztet csinálni.
33 naposak a ciklusaim, 6 hónapja próbálkozunk a második babával, van egy 19 hós aki még komfort szopizik naponta többször. Már azt hittem nem is fog összejönni a második amíg vége nem lesz a szopizásnak teljesen.
November 1-én kellett volna megjönnie szerintem, bár utólag azt mondom lehet, hogy akkor csak a 12. dpo-n voltam. Csináltam egy x-epil tesztet reggeli elsőből, ami teljesen negatív lett! Ma, 5 nappal később még mindig nem jött meg, arra gondoltam talán valami más állhat a háttérben, hogy ennyit késik, hiszen csinltam egy negatív tesztet. De azért, hogy biztosra menjek, vettem egy One Step tesztet és egy délutáni pisiből ez ma már nagyon pozitív! A 6. hétben járok :)
Ezért nem igaz, hogy a teszt már akár 10 nap után kimutatja, kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!