Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha mindkét fél egészséges...

Ha mindkét fél egészséges miért nem sikerul a terhesség?

Figyelt kérdés

Ugyértem ha egyikunknèl sem talàltak problèmàt? Ha odafigyelunk az idozitésre, a vitaminokra, egészséges tàplàlkozàsra ès èletmodra,szeretjuk egymàst,a stresszt is (màr amennyire lehet manapsàg :)) probàljuk kiiktatni...Mit lehet mèg ilyenkor tenni? Van ennek valami biologiai vagy bàrmilyen màs magyaràzata? Egyszeruen csak "igy van megirva?" Meddig lehet "turelmesen" vàrni, hogy ne menjen àt az egèsz gorcsolèsbe? Egyszeruen mit lehet mèg tenni?

(Csak azt ne irjàtok, hogy majd jon ha nem szàmitunk rà...meg hasonlokat. Olyan màr nem lesz :( )

Mit tehetek? Semmit? (1 sikertelen terhesség, 16 sikertelen honap)

2012. nov. 6. 14:10
1 2
 11/16 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A kivizsgálásaid között nem láttam a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot. Nem tudom, hogy csak kifelejtetted, vagy még nem volt. Ha még nem, akkor célszerű lenne túlesni rajta. Hátha ott a bibi. De ha az sem, akkor is vannak még vizsgálatok, amiket meg lehet csinálni, szerintem ennyi idő után nem érdemes a sült galambra várni.

Oka mindig van a sikertelenségnek, van ami idővel magától megszűnik, van amin csak orvos tud segíteni.

Ne add fel, ha elég rámenős vagy, előbb-utóbb kiderítik mi a gond!

Drukkolok neked!!

2012. nov. 6. 16:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy görcsölsz, mi is így vagyunk már másfél éve nem sikerül, és fogalmam sincs mi a baj, minden hónapban reménykedem, aztán persze mindig megjön, most is. :(

Ha volt már terhességed, csak abbamaradt akkor bármikor terhes lehetsz, valószínűleg átjárhatóak a petevezetékeid.

Az orvos nem javasolt semmit? Inszemináció?

2012. nov. 6. 17:28
 13/16 Manka68 ***** válasza:

Szia kedves utolsó!

Bocsi, egy kicsit vitatkoznék veled átjárhatóság ügyben : nekem 4 éve még mindkettő átjárható volt, egy éve már csak az egyik, most pedig már mindkettő elzáródott. Szóval vizsgálat nélkül ezt nem lehet kijelenteni, hogy rendben van. :-(

És közben nekem is volt két sikertelen terhességem. :-(

2012. nov. 7. 03:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Tényleg?? ÉS mitől záródott el közben??
2012. nov. 7. 21:02
 15/16 anonim ***** válasza:
clamidya?
2012. nov. 7. 21:11
 16/16 Manka68 ***** válasza:

Bocsi, hogy csak most válaszolok, de eddig nem jutottam gép elé.

Nem lehet tudni, mitől záródott el, de az biztos, hogy nem clamydia miatt, arra minden évben volt szűrésem, és negatív lett.

Az én tippem a missed ab műtét, legalábbis az egyikre, hogy a másik mitől, gőzöm sincs, a dokik sem keresik az okát.

A lényeg még mindig az szerintem, hogy minden kivizsgálást meg kell csinálni, nem csak a felét, és csak akkor lenne szabad kijelenteni egy párról, hogy minden rendben, ha tényleg nem találnak sehol semmi problémát.

2012. nov. 12. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!