Inszemesek, kapott valaki ovitrelle injekciót tüszőrepesztéshez?
Nagyon fontos lenne tudnom, mert én eddig sosem kaptam repesztőt inszemnél és most saját magam szerzek ovitrellt és beadnám magamnak, hogy végre megrepedjen időben a tüszőm.
Okozhat valami nagy bajt az ovitrelle repesztő????
Igaz, hogy túl nagyra nőhet tőle a tüsző?????
Én kaptam!3* is és mindig megrepedt tőle!
Elméletileg nem okozhat baj,de Én nem szereznék be doki nélkül és pláne nem adnám be magamnak csak orvosi utasításra!És hogy a viharba szerzed be?!?!?!?
De Te tudod,ha megteszed,akkor bátor vagy!
Szia!
A tüszőrepesztőtől nem fog nőni a tüsző, pont az a lényege, hogy megrepeszti!
Viszont egyetértek Tündérlánnyal, doki ellenőrzése nélkül semmiféle hormont nem adnék be magamnak, még ha hozzájutnék sem!
Inkább cseréld le a dokidat, ha már ilyen kutyaütő, hogy inszemhez nem ad repesztőt!
Javaslom a meddőségi centrumokat!
Én is azt kaptam mindhárom inszeminációnál, de nem merném így beadni a helyedben.
Nem lehet, hogy azért nem kaptál, mert neked más a problémád? Honnan tudod, hogy nem reped meg? Egyáltalán stimuláltak Téged?
Nekem van olyan ismerősöm, ahol a nőnek semmi nem kellett, csak azért volt az inszem, mert a férjénél voltak gondok. Ott Ő sem kapott injekciókat. Megkérdezhetem milyen intézményben kezelnek?
Köszi a válaszokat!
Nem szereztem be a repesztőt. Nem is adnám be így titokban.
Amúgy meddőségi centrumba járok, de nem adnak soha senkinek repesztőt az inszemhez.
Szia!
Én Kaális vagyok, két inszemem volt, mindkettőnél enyhe stimu (clostival), majd tüszőrepesztő. Pedig anélkül is volt ovum mindig, de nem bízták a véletlenre a dolgokat, és így biztos volt, hogy a tüsző pont akkor reped meg, amikor kell, és nem vaktában lövöldöznek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!