A ciklus 3. napi vérvétel már kimutatja a pajzsmirigy alulmukodést?
Nekem csak 3. napi vèrvètelt csinàltak hormonvizsgàlatnàl.21. naposat nem. Nem sikerul teherbe esnem, ezért a vizsgàlat. Megàllapitottàk az IR ès PCO-t. Ha pajzsmirigy alulmukodèsem lenne, annak megàllapitàsàra elegendo ez a 3. napi eredmèny? A TSH 2.72 mIU/l a reform tartomàny 0.27-4.2
Ha problèma lenne ez az eredmèny màr kimutatnà? (T3 ès T4 szerintem nem nèztek, csak olvastam rola, h àllitolag azt is szoktak)
Koszi a segitsèget!
Az első jól írta a TSH nem ciklusfüggő és csak azoknál nézik a T3 és T4-et akiknek a sima TSH nem jó!
Nekem 1.6 körül szokott lenni gyógyszerrel erre azt mondja a dokim,hogy jó!
Szia!
A TSH-d egy picit magas, babásodáshoz 2 alatt jó, de az 1 körüli érték az ideális.
IR-t mi alapján diagnosztizálták nálad? Mert ahhoz nem elég a 3-ik napi hormonsor, terheléses cukor + inzulin vérvétel kell. Ha megvolt, akkor elnézést kérek, csak olyan sok doki benézi ezt, hogy az szörnyű!
Hogy miért nem foglalkozik a doki a TSH-dal, azt nem tudom, azért erre már illene egy kicsit rásegíteni gyógyszerrel. (T3 és T4 még lehet jó, amikor emelkedni kezd a TSH)
Rà fogok kèrdezni erre az èrtèkre akkor...
Igen, csinàltak terhelèses cukor vizsgàlatot, nèztek inzulint meg mindent...
Nálam meg a TSH 1.5 lett -
Az jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!