Lehet még baba a dologban?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie! Ma reggel teszteltem 25-ös X-epil-el, ami negatív lett. Van még remény?2012. nov. 6. 09:32
1/13 anonim válasza:
Addig amíg nem jön meg van remény:).25-ös teszt kicsit később mutatja ki az is lehet hogy később ágyazódott be.De tudod: reméld a jót de készülj fel a rosszra is.
2/13 anonim válasza:
Szia!
Nekem szombaton kellett volna megjönni, azóta semmi, és még most is negatív a teszt. Hasfeszülés magas hő van. Várakozzunk.
3/13 anonim válasza:
2 barátnőmnek is a nemvárt után 6 nappal lett csak pozi a teszt. Nekem nemvárt előtt 3-mal. Ez tök változó. Ne add fel. Ha késik, akkor bizony csinálgasd bőszen a tesztet 2 naponta. :) (én naponta csinálnám :P )
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Még mindig nem jött meg, úgyhogy még bizakodom! Ciklusaim 27-33 naposak, ma vagyok a 34-dik napon. Csütörtök reggel tesztelek újra, ha addig nem jön meg... talán kibírom addig! :)
2012. nov. 6. 14:13
6/13 anonim válasza:
13:11-es vagyok
Én szorítok Neked nagyon!!!! :)
7/13 anonim válasza:
2- es vagyok, ma reggel teszteltem negatív lett :( még mindig nem jött meg.
8/13 anonim válasza:
Ne add még fel! Barátnőmnek 6. napon lett pozi a teszt, addig mind negatív. :) Ha még nem jött meg, van remény!!!!
10/13 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg! :)
Tegnap óta nagyon fel vagyok puffadva, apró szúrkálódásokat is érzek a hasamban.
Holnap reggel tesztelek megint! Reménykedem! :):)
Kitartás mindenkinek és megy a drukk! :)
2012. nov. 7. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!