Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jó ha egy babát...

Szerintetek jó ha egy babát kapunk vissza icsi lombiknál?

Figyelt kérdés
A férjemnek azoospermája van herebiopszzia eredménye 2látoterenként 1 spermium.Dec.ben lombik.És az orvos egy embriot akar visszarakni.Mert h el akarja kerülni az ikerterhességet.Nektek hogy volt?Én szerettem volna ha 2-t raknak vissza,mert nem mehetünk sokszor lombikra.Még az ikreknek is örülnék.

2012. nov. 5. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Végül nekünk elég volt az inszemináció, de már készültünk a lombikra és elég sok dolgot olvastam ezzel kapcsolatban. Többek között azt, hogy külföldön már nem "divat" több petesejtet beültetni, mert megdőlt az a tévhit, hogy ezzel növelik a terhesség esélyét. Viszont ha egyet ültetnek be, akkor nyilván ritkább az ikerterhesség és így csökken a vetélések, koraszülések száma. Végülis van benne logika, de bízz az orvosodban, Ő jobban tudja, hogy konkrétan a Ti esetetekben mi a jó.

Nem azért akarja így, hogy akkor többször tudnátok menni, ha nem egyszerre használja el a megtermékenyített petesejteket?

2012. nov. 5. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre 3-at kaptam vissza,mondjuk már 35 éves voltam.Közös döntés volt,mert ha csak kettőt kértem volna,egy ment volna a kukába,mert min. csak kettőt fagyasztanak le.Gondoltuk hátha nagyobb lesz az esély,hogy 3-ból összejöjjön egy.Hát bejött... Mindhárom! Igaz,koraszülöttek lettek,de ikreknél ez valóban gyakoribb. Sok sikert!
2012. nov. 5. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ezen agyalj. Ha lesz több embrio akkor azokat le tudják fagyasztani. Először jussatok el odáig, hoyg osztódik egyáltaán a sejt.
2012. nov. 5. 22:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Végülis igazatok van,bízom az orvosomban.Csak abban bíztam,hogy mivel kb 2db lombikra van esélyünk örültem volna ha lenne esély ikerterhességre,mindigis erről álmodtam.De igazából ha egyet rak vissza egy sikerül én azzal az egyel is boldog leszek,csak sikerüljön.
2012. nov. 6. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:
De ha több jó embriod lesz akkor azokat fagyasztják és később visszakaphatod őket, nem kell új stimu.
2012. nov. 6. 15:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ragaszkodnék a 2-höz, nagyobb az esély, hogy legalább 1 megmarad.
2012. dec. 30. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!