Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, ti nem féltek az...

Lányok, ti nem féltek az esetleges öröklődő betegségektől?

Figyelt kérdés
Én sokat gondolok erre,párom anyukájának egyik testvére 2 évesen halt meg,és páromnak is volt egy testvére aki szintén két évesen...A családban nem igazán beszélnek erről,pedig nagyon érdekelne így gyermekvállalás idején.Párom öccsének egészséges kisfia született viszont.Nem tudom mire gondoljak...
2012. nov. 5. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem félek, mert sose lehet tudni. Én pl. 1.-es típusú cukorbeteg lettem, úgy hogy vszeg valamelyik dédinek a valakije volt az, és tőle örököltem...
2012. nov. 5. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ezen az alapon gondolkodnék akkor most nem lennék Anya.

Eü-ben dolgozom tudom, hogy milyen komplikációk lehetnek. Igyekeztem ésszerű keretek között tartani az aggódásomat hiszen mondom annyi mindenen lehetne aggódni akkor nem vállalna senki sem gyermeket.

Esetleg egy genetikai tanácsadóval beszélhettek mielőtt bele vágtak a baba vállalásába.

2012. nov. 5. 17:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok,tudom hogy túlaggódom, máris jobban érzem magam!
2012. nov. 5. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!nagyanyámnak és anyukámnak a 3. babájuk elment a 6-7 hónapban,a párom pedig epilepsziás.Bármi megtörténhet,én is félek és aggódok,de hát melyik leedő anyuka nem :)
2012. nov. 5. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!