Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagy bajt okozok ha abbahagyom...

Nagy bajt okozok ha abbahagyom a meforal szedését?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve szedem sokat javult az érték de még nem jött össze a baba.Tartom a diétát és sokat sportolok. Úgy gondolom minek szedem ha nincs eredménye csak fáradtabb vagyok tőle.
2012. nov. 5. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
A meforal nem babahozó vitamin. Inzulinrezisztenciát kezelnek vele. Nem a babavárás miatt kell szedni, hanem a saját egészséged érdekében. Én is szedem, és igen, mi is babát szeretnénk majd, de fel kell fogni, hogy ez a betegség nem csak a teherbeesést nehezíti és nem csak azért kell kezelni, hogy gyerekünk legyen. Hanem hosszútávú és súlyos következményei lehetnek a kezeletlen IR-nek, PCOS-nek. Szerintem inkább most a Meforal, sport és diéta, mint 15 év múlva az inzulin a hasunkba. De te tudod...
2012. nov. 5. 10:53
 2/8 A kérdező kommentje:
még nem hagytam abba csak gondoltam megkérdezem.
2012. nov. 5. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
én január óta szedem és most vagyok 20 hetes terhes,és még mindig szedem..egészen a 34. hétig.
2012. nov. 5. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen. A meforal szedése segít, hogy rendbe jöjjenek a hormonjaid, de nem erre való, hanem, hogy az ir-ed rendbe legyen és ne alakuljon ki a cukorbetegség.
2012. nov. 5. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha ez segít a döntésben leírom röviden az én történetemet. Egy balfék orvos, akit egyébként más fórumokon istenítenek évekig nem vette komolyan a tüneteimet. Bíztam benne, beszedtem mindig, amit felírt. Amúgy PCO-m és IR-em volt, mint kiderült. Csak már későn. Ma napi 4 inzulinnal élek, de legalább a cukrom rendben van és vállalhattam babát, igaz csak hormoninjekciókkal és inszeminációval sikerült. Az már részletkérdés, hogy kb. 1 millóba került, hogy ilyen állapotban terhes legyek és a terhesség alatt is nagyon sok pénzt adtunk ki orvosokra, gyógyszerekre, diabetikus élelmiszerekre.

2012. nov. 6. 08:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

nagyon sajnálom ami veled történt! de tényleg!

ha időben elkezded szedni a gyógyszert akkor nem lennél cukros?

2012. nov. 6. 09:56
 7/8 A kérdező kommentje:
akkor belevágunk az inszeminációba.továbbra is szedni fogom a meforalt.köszi az infókat.
2012. nov. 6. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Sosem fogom megtudni, mi lett volna ha időben felismerik a betegséget és kezelik. Lehet, hogy ugyanez, de lehet hogy elég lett volna diéta és gyógyszer.

2012. nov. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!