Nagyon szeretnénk kisbabaát, milyen eséllyel indulok, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Ez a 3. hónap hogy próbálkozunk, nem volt peteérésem, és emaitt kiírtak Duphaston-t, 1 hónap után lett, de akkor lemaradtunk róla mert előbb volt, a 2. hónapban már Closty + Duphastonon voltam, itt nem tudom a peteérést mert nyaralni voltunk, most megint szedem ugyanezeket a gyógyszereket, most lesz uh is és mellé még iszom a málnalevélteát és a palástfűvet ovu után.2009. aug. 12. 11:26
11/12 anonim válasza:
Én pedig az első vagyok.
Még csak tegnap teszteltem halvány pozitívat, és mellette kimaradt a vérzés. nagyon bízom és reménykedem, hogy nem abba a 25%-ba fogok tartozni, aki elveszíti a babáját, hanem a maradék 75%-ba, aki sikeresen kihordja. Ha már látom a szívhangot, biztos lehetek benne, hogy él és jó helyen van. De máég az után is elmehet, a 12. hét után is elmehet, nem is merek rágondolni.
Csak még el se tudom hinni igazán, hogy sikerült, és anya leszek. :-) 4 hónapja próbálkozunk amúgy, de már elmúltam 30.
12/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked, biztos jó anya leszel:-)
Volt valami próblémád egyébként vagy minden rendben volt szervezetileg veled?
Azért kérdezem, mert Én Clostyt és Duphaston-t szedek és kíváncsi vagyok kire hogy hatott, mennyi idő után:*)
2009. aug. 13. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!