Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2-3 napja késik, terhes...

2-3 napja késik, terhes lehetek? Mennyire zavarja meg a balsőmet az első szex?

Figyelt kérdés
mennyibe kerül egy abortusz? és mennyire fáj ill hogyan zajlik?14 múltam nemrég, lefeküdtünk a barátommal (életemben először) az elmúlt ciklusom kb eleje és fele közt. A menzeszem késik,2-3 napja. De nem élvezett belém, ebben mindketten biztosak vagyunk. Terhes lehetek? Mennyit késhet maximum a menstruációm,? Habár mostanság idegesebb vagyok az átlagnál.
2008. máj. 22. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Még ne aggódj.Nekem több mint egy hetet késett,és nem voltam még akkor terhes. :) Mondjuk nekem már elég rég volt.Ez rendesen felkavarja a normális működésed.Főleg 14 évesen még amugy is lehet össze-visszaság a mensesben.
2008. máj. 22. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:

tényleg ne idegeskedj, mert az is késleltetheti, vagy kimaraszthatja a mensid.

de jó lenne azért , ha védekeznétek!!!!

2008. máj. 22. 16:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Vegyél egy Clearblue tesztet, az már kimutatja, ha terhes vagy. Reggeli eslő vizeletből csináld, és előtte este ne igyál nagyon sokat.
2008. máj. 22. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!