Alexandra8803 kérdése:
Ha 37.2 a hőm, az lehet jele a terhességnek? 2. nap késéssel.
Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 06:42
21/33 anonim válasza:
Én még mindig azt mondom, hogy éld bele magad, simán lehet, hogy pár nappal később volt ovud. Nekem olyan is volt, amikor 5-10 nappal később volt peteérésem (volt már, hogy a 26. napon volt).
22/33 anonim válasza:
Csináljuk együtt. :) Az én hőm 36,9 és nekem (is) több tesztem negatív lett, a mai a 3.nap hogy késik és már nincs PMS ami a mensit jelezte most már csak várni tudok én is de talán együtt könnyebb. ... és most szárazság van és semmi de semmi tünet leszámítva azt hogy annyira ideges vagyok hogy már hányingerem van.. de ez csak bebeszélés. most azt érzem hogy semmit nem érzek és csak várok várok várok és várok és várok. Írj. bármi lesz. Az ovu iz
23/33 anonim válasza:
"az ovu izé" nálam (már) nem téma. - ez valahogy lemaradt.
24/33 A kérdező kommentje:
Oké, remélem mindketten átváltunk pozitívra! Ma 37.2 és még mindig semmi jel,viszont nálam nincs szárazság. Ilyen vizes, szinte áttestsző, de kicsit fehéres folyásom van. Ötlet erre?
2012. nov. 4. 12:26
25/33 anonim válasza:
Az sokkal de sokkal jobb. én beváltottam barnára....
26/33 A kérdező kommentje:
Hú,az nem jó.. :( Nálam ma 37.3, és még semmi, de ilyen nagyon enyhe megjön érzésem van. Megyek a boltba tesztért... Reménykedem! Majd megírom az eredményt!
2012. nov. 5. 08:46
27/33 A kérdező kommentje:
Te is írj majd, hogy mi van veled!!!
2012. nov. 5. 08:47
28/33 A kérdező kommentje:
Megint negatív. :( Nem tudom, lehet-e ég rá esély...
2012. nov. 5. 09:58
29/33 anonim válasza:
Éjjel begörcsöltem aztán megjött. Mármint nagyon de nagyon durván. Szóval ha volt is valaki, már nincs. De érted nagyon szorítok!!! Csak ne légy ideges. Szerintem én itt szúrtam el - az ideggel... :(
Kitartás. Lényeg, hogy ne gondolj semmi rosszra, lazulj el. Kitartást neked!!!!!
30/33 anonim válasza:
Semmi hír, mi újság?... Hogy vagy?......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!