Terhesség alatt milyen "furcsa" ételkombinációkat kivántál?
Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 20:22
11/19 anonim válasza:
sült krumpli melegen megszorva reszelt trapista sajttal rá sok kecsap mustár majonéz és hozzá körte befőtt:-):-):-)
12/19 anonim válasza:
Szia! Én addig nem szerettem a kínai kaját azóta imádom, nálam szakasosan változott elsőnek rákattantam a húsokra főleg a kolbászra:D Aztán jött a tej, most ott tartok hogy esténként céklát rágcsálok.
13/19 anonim válasza:
Hát én hátfőn töltöm a 30-dik hetet, egyszer sem voltam rosszul de ha ezekből a kombinációkból valamit meg kéne ennem na akkor tuti rosszul lennék. Én nem kivántam kimondottan semmit, de mióta babát várok nem kell a savanyú uborka meg valamivel több kakaót iszok de csak simán minden nélkül!
14/19 anonim válasza:
Paradicsomos húsgombóc, savanyú káposzta. Gyakorlatilag ezen éltem:-)
15/19 anonim válasza:
Lányommal nagyon kívántam az édes kalács-sonka-teavaj, és ehhez céklás torma kombót.
17/19 anonim válasza:
paradicsomos-mozzarellás halat juhtúróval :) ekkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok.
azóta sajnos elvetéltem :(
18/19 anonim válasza:
Kovászos uborkát fagyival. Minden mennyiségben jöhetett! Egyébként minden reggel a szendvicsemhez meg kellett ennem egy pohár tejfölt vagy egy pohár natúr joghurtot, egyszerűen kívántam a savanyúbb ízű tejtermékeket!
19/19 kabymaci válasza:
Csemege uborka süteménnyel :) Én úgy szoktam hogy savanyúra édeset aztán savanyú és sós dolgok.De nekem is mostanában nagyon megy a kínai kaja, eddig oda voltam a gyrosért most egyáltalán nem kívánom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!