Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfőn voltam ultrahangon, az...

Hétfőn voltam ultrahangon, az orvos látott egy 25,6 mm tüszőt, azt mondta, hogy bármikor megrepedhet, de az lh tesztem negatív még mindíg, szerintetek mitől lehet ez? Lehet, hogy még nem repedt meg?

Figyelt kérdés

2012. okt. 31. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom mondani, hogy nem értem én se ezt az ovutesztes dolgot. Nekem tojásfehérjés folyásom szokott lenni peteéréskor és benne egy-két csepp vér. Azt hittem eddig, hogy ilyenkor van peteérés. Az ovuteszt viszony 3 nappal később lett csak pozitív és ugyebár utána 24-36 óra a peteérés. Legyetek együtt most minden nap, az a biztos.
2012. okt. 31. 09:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen most 2 naponta elkapom apát hátha:)én sem értem ,hogy az ovu teszt miért nega még mindíg?....
2012. okt. 31. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Az egyik.ismimnek.egész honapban nega volt az ovu teszt!! Én nem használok ovu tesztet...de a tuti h.legyetek együtt 2 naponta.!! Az ultrahang kimutatta h.lassan repedsz....ovu teszttel ne foglalkozz!!

Szoritok...mihamarabbi babásodást kívánok:)

2012. nov. 1. 10:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Reménykedek,majd megírom:)
2012. nov. 1. 17:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok ,ha még jár erre valaki ma ezt a tesztet produkáltam.Szerintetek?
2012. nov. 12. 07:34
 6/7 A kérdező kommentje:
2012. nov. 12. 07:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia!Gratulálok, boldog babavárást! Szerintem ez egyértelműen pozitív, remélem én is ilyet fogok látni!
2012. nov. 13. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!