100%patologiás sperma diagnozissal esett valaki teherbe? Ugyértem h az első vizsgálat eredménye ez volt, de a többi mintában volt élő?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 20:23
11/22 anonim válasza:
ezt olvastad valahol? vagy orvos mondta?
12/22 A kérdező kommentje:
olvastam 10 tévhit a spermárol azthiszem ez volt a cime
2012. nov. 11. 19:49
13/22 anonim válasza:
Nálunk az egyik lombiknál nem volt élő csak halott spermium és azzal szúrták a sejteket, egy sem kezdett osztódni.
14/22 A kérdező kommentje:
óó ez nem jó hir:( és csak egy próba volt?
ettől félünk mi is
de aztmondták volt rá példa h sikerült.veled minden oké volt?
2012. nov. 11. 22:24
15/22 A kérdező kommentje:
ja még annyi h volt y kromoszoma vizsgálatotok az jó volt?nem volt deléció?/eltérés/mert nekem a doki aztmondta h az a lényeg h a 23 a ép legyen
2012. nov. 11. 22:25
16/22 anonim válasza:
Igen volt genetikai vizsgálat. És azóta már van egy gyönörű fiunk is, mert volt élő spermiumja, csak akkor nem volt egy sem. De még az élőkkel is nagyon rossz az osztódási arányunk.
17/22 anonim válasza:
Nekünk pár éve mégy ugy volt h nem lehet a páromnak gyermeke vagy legalábbis nagyon kevés az esélye(olyan 5%)nagyon elkeseredtünk mi is h akkor most mi lesz.Ugy voltunk vele hogy hát akkor nem lesz egyenlöre baba a dologból majd egy kicsit késöbb mi is megpróbálunk orvosi közremüködéssel valamit.Viszont egyszer csak teherbe estem!!Most 30hetesek vagyunk a kislányunkal.:)Ugyhogy ne adjátok fel!!Nálunk is lehetetlennek indult és még is csak baba lett belöle!!
18/22 anonim válasza:
kedves utolsó gratulálunk,de a férjednek is nulla volt a spermaszáma?
19/22 anonim válasza:
Nem neki nem volt nulla csak annyira kevés életképes volt h a dokik nem is biztak abban h összejön.Neki egy here és hùgycsö gyulladás miatt vált labilissá mert a gyulladás miatt rongálódott ott valami ahol a spermiumok képzödnek.De regenerálódott annyira h teherbe estem,de azt mondták több babu lehet nem lesz,de ezek után azért nem hisszük el 100ra.:)
20/22 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mit tud az orvos javasolni távlatilag? Amit leírtál, az így elolvasva elég reménytelennek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!