Teherbe lehet-e esni attól ha valaki 1-2 percig óvszer nélkül szeretkezik?
Figyelt kérdés
A párommal 1 MAXIMUM 2 percig óvszer nélkül szeretkeztünk de nem történt orgazmus vagy bármi egyéb. Azt szeretném megkérdezni teherbe eshet-e ő ettől illetve mennyire nagy a kockázat ilyenkor amikor ez történik?
Köszönöm a válaszokat előre is!
2009. aug. 10. 18:01
2/9 anonim válasza:
a kockázata megvan, de ahhoz kell egy termékeny nap a nőtől és egy erős spermium, ami a termékeny petesejtet eléri. aminek abban az 1-2 percben vajmi kevés esélye van. de azért biztosabb a védekezés ;)
20/L
4/9 anonim válasza:
ki zárt dolog hogy teherbe essen a párommal én is 5 évig igy szeretkeztem védekezés nélkül, és nem lettem terhes
5/9 anonim válasza:
IGEN lehet..előváladékról nem hallottál még? Ha nem hiszed,olvasgass itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
6/9 anonim válasza:
na az előttem lévőnek irom, ez butaság, ilyen nincs, van egy orvos barátnőm, aki azt mondta hogy igy lehetetlenség teherbe esni , erről ennyit, szóval ne aggodj a barátnőd nem lesz terhes,
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Mondhat orvos akármit, hogy lehetetlen, ha mégis van rá példa, miszerint igenis lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!