Volt vki HSG vizsgálaton mostanában?
Nem mostanában volt, de azért leírom. Hálóinget, papucsot, köntöst vittem. Várnom is kellett, így olvasnivalót sem árt vinni, vagy valamit, amivel eltöltöd az időt. Röntgen alatt csinálták,elég kellemetlen, de nem mindenkinek az, lehet, h neked nem fog fájni.
A doki semmit nem kapott, mert munkaidőben csinálta. Nem tartom jónak ezt a mentalitást, h tömjük a dokikat pénzzel, mikor a munkájukat végzik. Ha külön ezért a vizsgálatért bejön dolgozni, az más, de munkaidőben én nem adtam.
Szia! Én tavaly novemberben voltam, röntgen alatt nézték,kb fél órás altatás volt, csak akkor ébredtem, amikor toltak vissza a helyemre.
Picit véreztem utána, de minden átjárható volt.
Én 10000-t adtam a nőgyógyászomnak, mert ez előre meg volt beszélve, ez a vizsgálat.
Reggel mentem, éhgyomorra, aztán délután jöttem is haza.
Nekem sem mostanában volt, de gondolom, túl nagy változások nem történtek ez ügyben. (SOTE I. egyébként.)
Kérték, hogy jöjjön hozzártartozó, aki hazakísér a végén. Bementünk a megadott időre, egy nagyon kedves nővér átkísért a helyiségbe, és ott is maradt asszisztálni. (A férjem kint várt a váróban.) Nekem nem kellett semmilyen hálóing meg hasonlók, levettem a nadrágot+bugyit, felfeküdtem az ágyra, és elkezdődött a vizsgálat. Egy csövet vezettek be hüvelybe, amin keresztül folyadékot engedtek a petevezetékbe, és röntgenen nézték. Iszonyúan be voltam rezelve, mert horrortörténeteket olvastam erről a vizsgálatról, de kellemesen csalódtam. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fájt, mert kb. 5-10 mp-ig erős szúró, hasító érzés vágott át rajtam, de utána ez tompa sajgássá szelídült. Nekem meg is kellett ismételni a vizsgálatot pár perc múlva, mert az első valamiért nem sikerült. Az egész kb. 15 percig tartott, mindennel együtt.
Ezt követően felöltöztem, ekkor már nem is fájt. BKV-val jöttünk haza, aznap már nem mentem be dolgozni, itthon pihentem. Enyhe menstruációs görcsöt éreztem néha, de nem volt vészes, másnapra teljesen rendben voltam.
Köszi a választ. Szerencsére ezen túl etem már én is és nem voltam elzáródva. Nálad mi lesz a következő lépés?
Sajnos nálam még azóta sincs baba:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!