Egyik reggel nagyon rosszul voltam, és gyomorégésem volt, azóta hőemlkedésem van. Ez lehet terhesség? Az első tünetek mikor jelentkeznek?
Figyelt kérdés
A cilkus. Hu szerinti "kritikus" naokon voltunk együtt, egyik reggel pig nagyon rossul voltam, és gyomorégésem volt, azóta hőemlkedésem van. Tudom a teszt korai de csináltam egyet, persze semmi ... : ( Lehettek a baba jelei? Vagy egészen más?2008. máj. 21. 22:38
1/2 anonim válasza:
2 hét után jelentkeznek az első jelek.
2/2 anonim válasza:
Lehetnek akár a terhesség korai jelei, de egy gyomorrontásé is! (ne hari)Ha pár nap múlva sem jön a nem várt menzi, csináljmég tesztet, hátha csak te vagy érzékeny minden változásra! Drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!