Ez most pozitív teszt lenne?
Figyelt kérdés
One Step 25-ös kazettás teszt délelőtti pisiből negatív lett, azonban este ismét megnéztem a tesztet és egy halvány rózsaszín, de jól látható csík is megjelent a T -nél. Azonban ez a csík vékonyabb, mint a C -nél.9 napja késik.2012. okt. 29. 00:33
2/6 anonim válasza:
A teszt kb 10 percig értékelhető, utána már ne nézegesd, mert mutathat álpozitívat. Tapasztalatból tudom, én is jártam már úgy, hogy este nézegettem a reggeli tesztemet és ott volt a halvány második csík, de nem voltam terhes.
Ráadásul ha 9 napja késik és terhes vagy, akkor rögtön, erősen meg kellene jelennie a második csíknak (feltéve ha középidőben volt a peteérés).
Ha nem jön meg tesztelgess még, de 10 perc után dobd ki a tesztet.
3/6 anonim válasza:
Ja még valami. Nekem elég rossz tapasztalatom van a One Step teszttel (bár én a sima tesztcsíkot használtam, és 10-est)
Nem mutatta ki a terhességet akkor, amikor már egy mezei drogériai 50-es teszt egyértelműen pozitív lett.
A helyedben megpróbálnám egy másik teszttel is.
4/6 A kérdező kommentje:
Képet nem tudok sajnos feltenni. Ma vagyok a 10. késős napon. Vettem X-epil 2 db-osat, ha továbbra sem jön meg, akkor megcsinálom. Köszönöm a válaszokat:)
2012. okt. 29. 09:21
5/6 anonim válasza:
ha reggel nega volt akkor az esti halvány pozi már csak száradási csík, nem figyelembe vevendő. a tesztek 10 perc után fals eredményt mutathatnak, 10 percnél tovább nem nézzük őket a félreértések elkerülése végett
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is. Igen, tudom, hogy fals eredményt ad és csak 10 percig érvényes. Ami megtéveszt, az az, hogy már 10. napja késik és eddig pl. volt mindjárt megjön érzésem, most meg nincs. Már a várt mensi előtt egy héttel elkezdte, ahogy szokta, de ami nagyon furcsa, hogy a melleim egyáltalán nem fájnak. Pedig már ovutól kezdve egyre jobban szoktak. Mensi előtt néhány nappal meg majd le szakadnak. Most meg semmi. Két napja érzem, hogy egy kicsit kezd érzékeny lenni. Szóval ezért vagyok bizonytalan. Talán lehetett egy kései vagy rendkívüli peteérésem. Ilyen sokat nem szokott késni.
2012. okt. 29. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!