Jár/járt valaki Dr. Naszódy Péter endokrinológushoz? Mik a tapasztalatok teherbeesés terén?
Én jelenleg járok, ez a második próbálkozós hónapunk, az eredményeim már rendben vannak, lassan szerintem a baba is össze jön. Anyukám járt hozzá, és az első hónapban megfogant az öcsém, ő már másfél éves:)
Én csak jó tudok róla mondani.
Megkérdezhetem, hogy téged mivel kezel?
Nekem kicsit magas volt a cukor, és a pajzsmirigy alul működött. Jövőhéten megyek vérvételre, de már az előző eredmények is jók voltak, kb 3 hónap alatt.
Nálam is pajzsmirígy alulműködés és inzulinrezisztencia, továbbá nekem a prolaktin szintem is magsa volt. Már minden értékem jó, csak az inzulin nem, de az is közelít a jóhoz, azt mondta, már nem sok kell... Remélem... Mi már régebb óta járunk hozzá, kb 8-10 hónapja, viszont nálam az inzulinszint lassabban javul.
Akkor ti is a baba miatt jártok hozzá? Remélem mihamarbb sikerül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!