Tegyük fel, hogy a jovedelmetek együtt havi 1. 000. 000 Ft tisztán. Hany gyereket vallalnal, ha nem az anyagiakon múlna?
Ez fura, olyan ellentmondásos. Ha nem az anyagiakon múlna...
Utána meg megkérdezed mennyi a jövedelmünk?
Egyébként 1-et.
Jelenleg 1 van, 1 is lesz és kb. 500 a havi bevételünk.
"ha nem az anyagiakon múlna" : ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy lehetsz nagyon szegény vagy multimilliomos, akkor is x számú gyereket vállalsz.
Ha valakinek jelenleg 2 gyereke van, de rendelkezne az általad leírt feltételekkel (1M Ft), és ebben az esetben vállalna még 1 gyereket, akkor szerintem ott már az anyagiakon múlik a gyerekvállalás.
Rosszul értelmeztem a kérdésed?
Amíg a férjemnek volt állása, és én nem voltam gyesen, kb. 7-800 ezer volt a havi nettó bevételünk. Mindketten nagy cégnél, és nem feketén kerestünk.
Férjem nagyon régóta munkanélküli, nekem pedig csak a gyes van, de így is megélünk.
Meg sem fordult a fejemben soha, hogy az anyagiak miatt vállaljak, vagy ne vállajak még egy gyereket.
Egyszer fent, egyszer lent, erre nem lehet alapozni egy jövőt.
Amúgy 3 gyerekünk van, 1 közös, 2 pedig az előző házasságomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!