Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet egy teszt reggel...

Hogy lehet egy teszt reggel negatív, aztán este megnézik és pozitív? Ilyet lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Ma reggel olvasgattam jó pár ezzel kapcsolatos kérdést és láttam a vitákat is. Én eddig kétszer csináltam tesztet, de sajna negatív lett, aztán el is dobtam, mert rá volt írva, hogy pár perc múlva az eredmény már nem leolvasható. Akkor én tettem rosszat? Miért írják rá ezt a tesztre, ha órákkal később mutatja a jó eredményt? Netán ezek a nők már annyira szeretnének babát, hogy mindent elhisznek? Én átérzem a bánatuk! Nagyon szeretnék én is már babót, de eddig még nem csináltam olyat, hogy órák múlva nézegettem újra a tesztem. Kellene?
2009. aug. 10. 07:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

:) Szia!

Nem kellene. :) DE! Én is mindig azt mondtam, gondoltam magamban, amikor ilyeneket olvastam, hogy minek nézegetik órák múlva a tesztet. Nekem eddig még soha nem hazudott a teszt. Mensi után teszteltem és ha negativ volt , akkor tényleg az volt, amikor pozitiv, akkor babás is voltam. És 1 percen belül kimutatta. Most viszont már 1,5 éve várjuk a babát és bizony megszoktam nézni órák múlva is. :) Lehet csak azért, mert itt olyan sokan megnézik és "rámragadt" :) Pedig tudom, hogy hülyeség, csak talán akkor már a saját magam megnyugtatására, vagy nem tudom miért csinálom. Bár hinni akkor sem hinném, ha pozitiv lenne, mert nem értékelhető. :)

2009. aug. 10. 08:12
 2/3 Kathrin01 ***** válasza:

Nos, nekem volt olyan, hogy teszteltem és negatív lett, aztán megnéztem órák múlva, és ott volt a második csík is. Szóval hiába írják rá, h nem értékelhető, mégis mutatott valamit. Ja és akkor tényleg babás voltam:)

De amikor tuti nem voltam terhes, akkor órák múlva sem mutatott semmit.

2009. aug. 10. 08:18
 3/3 anonim ***** válasza:
27%

Amikor nekem kb 15 perc múltán lett pozitív NEM voltam terhes.

Amikor pozitív volt tényleg az 1 percen belül megjelent.

A dokimat is kérdeztem erről, azt mondta hogy ha az van rajta, hogy 10 perc akkor 11 percnél dobjam és felejtsem el. Igaza lett, hogy ha pozitív akkor gyorsan pozitív lesz. Lehet, hogy pár embernek már ez is bejött, de ha fél nap múlva csináltak volna egy tesztet lehet az már rendes pozitív lett volna nekik és nem kell a kukából előbányászni :) Ha pozitív akkor azt a másnap megcsinált teszt úgyis megmutatja, és annak már jobban lehet örülni!

2009. aug. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!