Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostiblegyt szedése után a...

Clostiblegyt szedése után a peteérés kiszámított napon feltétlenül fel kell mennie a hőmnek?

Figyelt kérdés

#Clostiblegyt
2012. okt. 26. 09:55
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg szúrkálást érzek ez lehet a tünete a peteérésnek? Kinek milyen tapasztalata volt első closti szedése 5dik naptól a 9edikig napi egy tabletta!
2012. okt. 26. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia, nekem vasárnapra mondta az orvos a peteérést, én a 3.naptol szedtem 5 napig 2*1et.

Tegnap voltam Uh-n, jobb oldalt 15mm es tüszőt sikerült produkálnom, amit sejtettem mert a 10. naptól érzékeny ott a hasam, most is, néha szurkál pedig peteérés még arrébb van.

nekem ennyi tünetem van jelenleg, ugyhogy engem is érdekel ha valaki tud mást is mondani..

2012. okt. 26. 13:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Szorítok nektek is hogy sikerüljön!!! de te legalább tudsz valamit nekem még annyit se mondott a dokim hogy uh ra kell mennem pedig már rengetegen mondták hogy az kötelező a gyógyszer mellett nekem csak annyit mondott hogy hőmérőzzem magam! ugy hogy én meg vagyok eléggé ijedve!
2012. okt. 26. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Legközelebb szerintem kérj időpontot a 11. ciklusnapodra, és mikor mész kérd meg hogy vizsgáljon meg hogy hatott e a gyógyszer, sikerült e serkenteni a dolgokat...Persze ha hatott és most összejön nektek a babó akkor nem ezért kell kérni időpontot..sok sikert..
2012. okt. 26. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja még annyi hogy ne légy megijjedve, az idegesség árt..Nekem volt már cisztám, és ebből a szempontból veszélyes a gyógyszer nekem, de hálisten még nem lett ciszta belőle..Remélem nem is lesz csak baba...
2012. okt. 26. 14:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük a jó kívánságokat! És ugyan ezt kívánom nektek is! Remélem hogy sikrül mert nagyon szeretnénk már babót! Már a neve is meg van! :D És meg sincs még de már most nagyon szeretjük :)
2012. okt. 26. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!