Mikor kell először dokihoz menni? Mikor lát már valamit? Menzi nincs csak 3 + teszt és cicifeszülés meg menzis hasfájás egy picit.
Szia!!!
Én tavaly mensi elmaradása után egy nappal csináltam +tesztet ami szeptember 6-án volt!!!Orvoshoz 25-én mentem!!!Ne nevess ki de azért mentem csak két hétre rá mert az előző babámat így vesztettem el!!!Ahogy kijött a két csík rögtön rohantam és nagyon-nagyon korai terhességnek nem tesz jót a hűvelyi ultrahang!!!Nem akartalak megijeszteni de sztem várj te is!!!Nekem is voltak hasfájásaim főleg amikor megkellett volna jönnie de ne izgulj ez normális!!!Gratula!!!:):):):):):D:D:D:D
Mensi előtti este fél 7kor 2+ és ma reggel még1 + lett. :)
Megpróbálom elérni a dokit, aztán majd meglátjuk. Köszi a válaszokat! :))))))
a hüvelyi ultrahangtól nem megy el a baba.az orvosok nem csinálnak olyat ami ártana.
menj minnél előbb,hogy lássa a doki, jó helyen van-e beágyazódva stb...
lelkiismeretes orvos nem fog elküldeni, hogy korán mentél, legfeljebb visszahív későbbi időpontra is.
én az első vizsgálatnál ( hasi u.h. volt ) 4hetes voltam, 10nap múlva már szív hang is volt.
gratulálok és vigyázz magatokra
30hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!