A terhesség mikortól vehető észre?
Szőke nőtől kérdezi a barátnője:
- Tudod, mikor születik a legtöbb gyerek?
- Nem tudom.
- De buta vagy! Hát a 9. hónapban!
Hazamegy, gondolja otthon elsüti ezt a férjének.
- Tudod, mikor születik a legtöbb gyerek?
- Nem tudom.
- De buta vagy! Hát szeptemberben!!!
Bocsi nem hagyhattam ki xD
kereső funkció?! pedig jóbarát...lenne tippem a korodra...
amúgy meg: első jel a menses elmaradása (ez sem mindekinél, van aki terhesség alatt is menstruál), aztán vannak olyan tüntetek amik mensi előtt is megjelenhetnek: mellfeszülés, hasi görcsök, hőhullámok. ha nem jön meg a mensesed akkor tesztelj, akkor már majdnem 100%-ra kiderül h terhes vagy-e avagy sem. ha mégsem jönne de a teszted negatív lesz, akkor irány a nőgyógyász.
20/L
Biológiaóra:
A várt vérzés előtt egy héttel a babó még be sem ágyazódott. A terhességi teszt terheshormonokra reagál, azok azonban majd csak a beűgyazódás UTÁN kezdenek el termelődni. Minden tipikus terhességi tünetet a terhességi homronok okoznak, amikor már NAGY koncentrációban vannak, azaz az 5-6. terhességi héttől kezdve, nem pedig most.
Terhességi tesztet leghamartabb fogantatás után 2 héttel érdemes használni, azaza várt vérzés elmaradása után.
Szia!
Mikorra a menzidet várod,akkörül előfordul haspuffadás,enyhe rosszullét,de szerintem más nemigen,de mindenkinél más!Az a biztos jel,ha nem jön meg!Utána már különböző tünetek lehetnek!Remélem segitettem!
Miért válaszoltok ilyen flegmán a kérdésekre?
Sajnos ezen az oldalon nagyon sok modortalan ember van.:(
Válasz:
A terhesség tünetei minden nőn máshogyan jelentkezhetnek. Van aki már az első mensi kimaradáskor érezhetnek tüneteket, van olyan nő, aki senmmi tünetet nem produkál. Nekem már a 4. hétben nagyon fájtak a melleim, és duplájára nőttek, és hát ugye kimaradt a mensi.
Később lehetnek ezek a tünetek: Fáradékonyság, hányinger, émelygés, gyakori vizelési inger, fémes íz szájban.
Egyébként a terhesség kb a 3. hónaptől vehető észre a pocin, de ez is mindenkinél változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!