Kb 1 éve minden menstruáció elött és után kb 3 napig barna folyásom van, eddig azt hittem hogy ez teljesen normálsi de mostanába elolvastam pár fórumot és ott azt írták, hogy ez nem egészséges, ez utalhat arra hogy nincs is peteérésem?
Szia!
Szerintem menj el dokihoz és mindenre fény derül :)
Nekem is van barnás pecsétletésem minden mensi előtt. 4-5 napig és utánna 6 napig a rendes vérzés. Voltam dokinál, aki csinált hormonvizsgálatot, hüvelyi és hasi ultrahangot és mindent rendben talált. Mérem a hőmet és figyelem a méh nyákot is. Ezek szerint nekem a ciklus 15-16. napján van a peteérésem. A dokim szerint ezen csak úgy tudna segiteni, hogy ha felirna fogamzásgátlót, de mivel babát szeretnénk a közeljövőben, igy ezt nem kértem. Szerinte ez annak a mellékhatása, hogy abbahagytam a gyógyszer szedését, de a teherbeesést nem zavarja. És a terhesség és szülés után majd magától elmúlik. Igy egy kicsit kellemetlen, de nincs mit tenni ellene. És remélem nekünk a baba is összejön még ebben az évben. A jövő héttől kezdjük majd a projektet. :)
Szerintem menj el dokihoz és csináltasd meg ezeket a vizsgálatokat. Ha semmi baj sincs, akkor törődj bele, hogy a te ciklusod ilyen. Egyébként nagyon nem zavar és egy sima tisztasági betéttel megoldom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!