Hány évesen szültétek a 3. babát?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 23:58
1/9 anonim válasza:
Nekem csak a dédmamáim szültek 1-nél többet. 38 éves volt a harmadik babánál az, amelyiket ismertem is.
Ha akarod, utánanyomnozok, de eddig csak azt néztem meg, hogy 33-48 éves korukig szült mindenki a II. vh. előtt, akár 3, akár 8 babát szültek.
Tehát mindenkinek 38 vagy későbbi életkorra jön ki a 3. baba.
3/9 anonim válasza:
37 évesen.Pont ma egy hónapos a kicsi.
De szeretnék 4.-et is és azt 2 év múlva.
5/9 anonim válasza:
Anyukám 24 évesen szült engem, én vagyok a 3. (Nővéreimet 20 és 22 évesen szülte)
Unokatestvérem 26-27 évesen szülte a 3. lányát.
Barátnőm pedig szintén 26 évesen szülte a 3.-at.
6/9 anonim válasza:
1. 21 évesen
2. 25 évesen
3. 36 évesen
7/9 anonim válasza:
Szia!Az elsőt 24 évesen szültem,a másodikat 29 évesen,a harmadik csak terveben van egyelőre,de 32 körül szeretném.Mindenképpen 35 éves korom előtt,ha összejön:-)
9/9 anonim válasza:
Szia!
Az első kislányt,27 éves.Második kisfiút,32 éves,a harmadik(remélem)37 évesen sikerül,mert február óta szeretnénk!:)
Szilvi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!