Szerintetek lehet baba?
Figyelt kérdés
Mára nem vártam a mensit,nem is jött meg! Mindig pontosan 28 napra jött meg eddig,soha nem késett és általában reggel tájt szokott megjönni! Most viszont még csak jele sincs,hogy meg akarna jönni! A reggeli hőm stabil 37.0 fok az átlag 36.4 tehát nem esett le ahogyan az kellene neki mensesnél! Mielőtt a következőért megköveznétek nem vizsgálgatom magam! Szóval fürdéseknél észre vettem valamit! A méhszájam a szokásosnál furcsább helyzetben van ,olyan mintha fél oldalasan állna! 25 ös tesztem volt itthon X-epil,de az negatív lett!Elég sokat émelygek és sokszor feszűl a hasam is,sűrűn kell pisilnem,más tünetem nincs!Lehet ez baba vagy csak valamiért késik?2012. okt. 23. 17:14
11/12 A kérdező kommentje:
Max holnap tesztelek! Ha terhes vagyok,holnap már egy 10 es tesztnek 100% ki kell mutatnia,tudom,hogy már ma is,de én biztosra szeretnék menni! 2 éve próbálkozunk kis tesóval!
2012. okt. 24. 08:53
12/12 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött :( úgynézki nem akar jönni a kis tesó!
2012. okt. 25. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!