DegiDegi kérdése:

Lehet-e így babám?

Figyelt kérdés

20 évesen még rendszertelen a menstruációm.

Utolsó menstruációm Májusba volt. Görcseim vannak, de jön meg. Barátommal minden esetre mindig védekezünk. De tegnap este elszakadt a gumi, és bennem ment el. Nemtudom, hogy ha ennyi ideje nem menstruáltam, akkor most van rá esély hogy baba lesz?

2012. okt. 23. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Esélyed mindig van.

Még nem mutatná ki a teszt.

Menj el dokihoz. Már nem azért, mert hogy terhes vagy-e, hanem mert 20 évesen még rendszertelen a menzeszed, ez nagyon nem normális.

2012. okt. 23. 13:53
 2/10 anonim válasza:
természetesen van rá esély. szerintem jobb, ha veszel egy terhességi tesztet.
2012. okt. 23. 13:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Még korai lenne tesztet vennie :) a menses miatt viszont tényleg menj orvoshoz!
2012. okt. 23. 14:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát még korai lenne igen. 2 hét az a legrövidebb idő amit kimutat a teszt?
2012. okt. 23. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Esély van, persze.

DE: A rendszertelen menstruáció ebben a korban már egyáltalán nem normális. Én most nem azon aggódnék, hogy lesz-e baba, hanem azon,hogy ha nem vizsgáltatod ki magad és nem kezelteted a problémát, lehet-e egyáltalán. Javaslom az endokrinológiai és nógyógyászati kivizsgálást! A saját érdekedben!

2012. okt. 23. 15:16
 6/10 A kérdező kommentje:

Hátjam. a mostani nőgyógyászom csak azt mondta: megfog ez jönni, lehet ma lehet 1 hét 1 hónap múlva nemtudja, de nincs nagy baj.. Viszont ez engem is zavar hogy nemtörténik semmi.. Jövö7en mindenképpen elmegyek, de másik dokihoz, hátha ő kezd is vmit, nem csak mondja...

Köszönöm hogy irtatok!

2012. okt. 23. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
május óta nem menstruáltál és a dokid ilyen hanyag??? Aztán meg majd 30 éves amikor meg szeretnél babát, meg lehet túl késő lesz... Azonnal menj el egy másik dokihoz, és az aktus miatt még van 2 napod, hogy beszed az esemény utáni tablettát. Nagyon béna orvosod van ne haragudj...
2012. okt. 23. 15:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát most már énis rájöttem.. :/ De mihamarabb váltok. Az mostmár 100%.
2012. okt. 23. 16:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha hormonálisan és szervileg is mindent rendben talál majd a doki,szerintem biztos fog neked fel írni fogamzásgátlót! Nem csak azért,hogy ne ess teherbe,hanem azért is,mert az befogja neked állítani a ciklusaid rendszeresre és egy idő múlva el hagyhatod majd a gyógyszer szedését is ha úgy gondolod!
2012. okt. 23. 17:04
 10/10 anonim ***** válasza:
esély mindig van, de minimális ilyen hormon betegség melett, hogy fél évig nem menstruálsz, viszont mielőbb viszgálatsd ki magadd egy jó dokival.
2012. okt. 23. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!